dinsdag 5 maart 2013

We bouwen een feestje in de Struikbuurt!


We bouwen een feestje vol geluk op zondag 10 maart in de Struikbuurt. De Engel nodigt iedereen uit om in een vrolijk gewaad rond 14.45 uur naar Tante Ali te komen. Vervolgens maken we een rondgang door de buurt met muziek en ballonnen of kun je meedoen aan een rapworkshop. Daarna is er een fototentoonstelling en gaan we lekker eten. Deelname aan de dag is gratis.

Kami-Kazi
De rapworkshop is met name gericht op kinderen en wordt gegeven door Rida. Deze jonge rapper is in opleiding bij niemand minder dan de zeer bekende Kami-Kazi. Hij verzorgt zondag een leuke workshop waarin een mini-rap wordt gemaakt. Die wordt later op de dag gepresenteerd.

Fototentoonstelling
Bijzonder hoogtepunt van de middag is de opening van een speciale fototentoonstelling. Buurtbewoonster Suheila wordt gelukkig van fotograferen en heeft de afgelopen maanden prachtige foto’s gemaakt tijdens de verschillende buurtactiviteiten. Ook heeft ze buurtbewoners gefotografeerd met vleugels. Hiervan heeft zij een expositie gemaakt, die deze zondag wordt geopend in Tante Ali.Muziek en soep
Daarna gaan we lekker met zijn allen soep eten, kunnen we praten over de voorstelling én is er ook nog een loterij! Een hele gezellige dag dus die hopelijk vol zit met geluksmomenten.  Iedereen is van  harte welkom aanstaande zondag bij Buurthuis Tante Ali.

Programma zondag 10 maart
14.45   Welkom
15.00   Start rapworkshop van Rida
15.00   Start verkleedde tour door de Struikbuurt
16.30   Opening fototentoonstelling Suheila
17.00   Optreden rapgroep
17.30   Loterij
18.00   Soep met lekkere broodjes
19.30   Einde

Geen opmerkingen:

Een reactie posten