maandag 12 november 2012

Kom je vleugels maken?


‘Pimp’ je oude t-shirt met een paar superleuke vleugels en loop voortaan als een engel door de buurt of verras een geliefde met dit bijzondere cadeau. Een Engel in Nieuw- West nodigt alle bewoners uit Nieuw-West uit om zondag 18 november om 15.00 uur naar Tante Ali te komen met een oud t-shirt en een kleurige plastictas.

Daar laat Janneke zien hoe je van een plastictas en een t-shirt een mooi Engelengewaad kan maken. Ze neemt hiervoor een speciaal apparaat mee dat te vergelijken is met een groot wafelijzer. De vleugelshirts zijn leuk om een ander cadeau te doen, om zelf mee rond te lopen op een feestje en ook ideaal als surprise.

Meedoen is gratis, dus zoek een t-shirt en een plastictas op en kom lekker knutselen. Heb je geen oud t-shirt in de kast? Dan hebben wij er wel eentje voor je. Onderwijl ontmoet je verschillende buren en kan iedereen elkaar onder het genot van koffie, thee en koekjes beter leren kennen. We maken er een leuke middag van.

Buurthuiskamer Tante Ali ligt aan de Burgemeester Vening Meineszlaan 185. De middag duurt van 15.00 tot 18.00 uur. Hopelijk tot zondag!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten