maandag 15 oktober 2012

Kom je ook broodjes bakken?

We bakken broodjes en maken jam omdat we denken dat zelf maken ook gelukkig maakt!


Zondag 21 oktober kunnen alle buurtbewoners samen met Andreas van Een Engel in Nieuw-West en Peik Suyling van Young designers + Industries lekker vers brood bakken en verse jam. Dat gebeurt tussen 14.00 en 17. 00 uur op het grasveld aan De Burgemeester Vening Meineszlaan tegenover Tante Ali in de Struikbuurt in Slotermeer. Meedoen en mee-eten is gratis!

Alle bewoners uit Nieuw-West zijn van harte welkom om aan te schuiven aan een mooie lange tafel van sloophout, die op burendag door bewoners en het team van Een Engel in Nieuw-West is gebouwd.
Alle ingrediƫnten zijn aanwezig, dus kom gezellig langs om te bakken, stoven, roeren, koken, kneden en om lekker te smikkelen en ondertussen kennis te maken met andere bewoners uit Nieuw-West.

Daarnaast staat er een bijzondere Gelukskast waar je voor de camera kunt vertellen waar je blij van wordt en er zijn fragmenten van eerdere interviews te horen. Ook kun je op de foto bij Suheila. Zij maakt foto’s van buurtbewoners met engelenvleugels. Het wordt dus reuze gezellig aanstaande zondagmiddag in de Struikbuurt, iedereen is van harte welkom.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten