dinsdag 17 juli 2012

Voorstelling uitgesteld naar 2013

Wat geeft je vleugels? Een Engel loopt door Nieuw-West en ontdekt wat mensen gelukkig maakt. Theatermakers Anne en Andreas maken samen met buurtbewoners een voorstelling, waarin bewoners elkaar en het publiek deelgenoot maken van gelukkige momenten in hun dagelijks leven. De uitkomsten worden verwerkt in een openluchtvoorstelling in de Struikbuurt in Slotermeer (Amsterdam Nieuw-West). De voorstelling gaat in mei 2013 in première. Eerst waren er plannen voor de komende herfst, maar omdat een goed geluksonderzoek nou eenmaal tijd kost, is de voorstelling een half jaar uitgesteld.


Voor iedereen
Alle bewoners uit Nieuw-West van 4 tot 94 jaar oud kunnen meedoen en hoeven geen theaterervaring te hebben. Theater is namelijk een heel breed begrip. Het gaat hier niet om toneelspelen, maar om laten zien waar je blij van wordt. Dat kan op veel manieren bijvoorbeeld door een rap, accordeonspel of buikdans of nog heel iets anders. Daarnaast bedenken Anne en Andreas samen met bewoners scenes en met grote en kleinere rollen.

Mooie momenten
Het bijzondere aan geluk is, dat iedereen er anders over denkt. Wat de één gelukkig maakt, vindt de ander vreselijk. Een aantal bijzondere dames uit Nieuw-West vertelde in de afgelopen weken al aan Anne en Andreas wat hen gelukkig maakt. Kleine stukjes uit het verhaal van Ann Brouwer en Olga Tarakhteyeva zijn hieronder te beluisteren.


Wil jij ook vertellen wat je gelukkig maakt?
Dat kan!
mail:    engelnieuwwest@gmail.com
bel:      06-1441 8811    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten