zaterdag 23 juni 2012

Doe mee aan de buitenlucht voorstelling Een Engel in Nieuw-West!


Waar word jij gelukkig van?een glimmende auto? - nieuwe laarzen? - luxe uit eten? – zonnestralen? - een spinnende kat?Geef het antwoord in de bijzondere theatervoorstelling:

Een Engel in Nieuw-WestTheatermakers Anne en Andreas zoeken bewoners uit Nieuw-West die willen laten zien wat geluk voor hen betekent.

Een Engel in Nieuw-West is een theatervoorstelling met bewoners in de hoofdrol. Anne en Andreas maken samen met buurtbewoners een voorstelling over geluk. Zij maken elkaar en het publiek deelgenoot van gelukkige momenten in hun dagelijks leven.

De voorstelling gaat op 4 oktober in première en verzorgt dan tien buitengewone avonden in de Struikbuurt in Slotermeer. De Burgemeester Vening Meineszlaan en omliggende straten, huizen en voortuinen zijn het podium voor een rijdend publiek...

Alle bewoners uit Nieuw-West van 4 tot 94 jaar oud kunnen meedoen

Wie mee wil doen aan de voorstelling hoeft geen ervaring te hebben. Theater is namelijk een heel breed begrip. Het gaat hier niet om toneelspelen, maar om laten zien waar je blij van wordt. Dat kan op veel manieren bijvoorbeeld door een rap, accordeonspel of buikdans of nog heel iets anders. Daarnaast bedenken Anne en Andreas samen met jullie scenes en kun je daarin ook een grotere of kleinere rol spelen.


Vertellen wat je gelukkig maakt of meteen meedoen?

Mail: engelnieuwwest@gmail.com of bel: 06- 1441 8811


Geen opmerkingen:

Een reactie posten